Інформаційно-виховний захід до Міжнародного дня сім’ї

Інформаційно-виховний захід до Міжнародного дня сім’ї

«Спорт у моїй сім’ї»

Сім’я – це суспільство в мініатюрі,

від цілісності якого залежить безпека

всього великого людського суспільства.

Фелікс Адлер

   15 травня міжнародна спільнота відзначає День сім’ї, аби вкотре підкреслити на значимості сімейних цінностей у житті кожної людини. Шанування традицій, уроки любові до батька, матері, Батьківщини закладаються саме в сім’ї.

   Сім’я формує нас, як особистостей, дарує любов, вселяє віру та надихає на нові звершення та здобутки. Від благополуччя, злагоди та єдності в родині залежить добробут нашої держави.

   16 травня викладачами Шпилєвою О.О. та Трегубовою Є.Є. було проведено інформаційно-виховний захід до Міжнародного дня сім’ї «Спорт у моїй сім’ї».

   Однією з основних умов успішної соціалізації дитини є її здоров’я, розвиток усіх систем життєзабезпечення. Фізична культура надає всі можливості для задоволення зазначених потреб. У сім’ї, де є розуміння значення рухової активності для повноцінного розвитку особистості дитини батьки самі створюють умови для її розвитку.

   Участь сім’ї у розвитку рухової активності дитини є неоціненною, оскільки сім’я є первинною інстанцією соціалізації особистості дитини.

   На сім’ю покладається найбільша відповідальність за виховання здорових, витривалих, фізично розвинених і активних дітей.

   Захід є підсумком великої роботи,  проведеної до цього дня. Протягом декількох тижнів студенти робили презентації, збирали світлини та відео своїх родин, складали питання до спортивної родини. Дуже важливо проводити час разом з родиною, тому для зміцнення родинних зв’язків студентам, разом з батьками, пропанували влаштувати перегляд сімейних фільмів: «Щоденник пам’яті», «2+1»,  «Заплати іншому».

   Серед студентів 101А та 201А груп було проведено анкетування, метою якого було визначення ролі спорту та фізичної культури в їх сім’ях.

   Під час заходу студенти мали можливість ознайомитися із спортивними сім’ями, які навчаються в нашому коледжі, почути відповіді на свої питання та переглянути цікавий відеоматеріал.

   У воєнний час родинні зв’язки найбільш вразливі, але й найбільш цінні. Для захисника на фронті його сім’я – найсильніший оберіг, його міцний тил, стимул перемагати та жити. Ці зв’язки треба берегти й зміцнювати в часи важких випробувань і вимушеної розлуки.

   Разом витримаємо все, разом до перемоги!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.