Фотоквест «Подорож океаном Рідної мови»

Українська мова має глибоке символічне значення як наріжний камінь національної ідентичності, втілюючи сутність української культури та історії. Мова є оберегом життя та універсальною складовою національної гордості.

Проведення заходів, які вимагають від студентів вивчення української літератури, історії та мови, покращують їхні лінгвістичні навички, підкреслюють значення української мови не лише як засобу спілкування, а як серця української ідентичності.

Викладачем української мови Коротковою О.М. був проведений фотоквест «Подорож океаном Рідної мови». Студенти 209 групи поринули у світ української мови, шукаючи відповіді на завдання пов’язані з мовою та культурою України. Під час «подорожі» згадали про найуживаніші букви нашої абетки, повторили значення фразеологізмів, згадали національні символи, знайшли відповіді на загадки.

Цей захід підкреслив важливість плекання та популяризації української мови як фундаментального аспекту збереження культурної ідентичності нації для майбутніх поколінь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.